gbudny Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Witam Ostatnio odkryłem rózne błędy i niestety nie wiem jak je usunąć a uniemożliwiają mi one normalną pracę w środowisku graficznym: matr@debian:~$ less /var/log/XFree86.0.log |grep EE (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown. (II) Loading extension MIT-SCREEN-SAVER matr@debian:~$ niestety nie mam pojęcia o co chodzi? matr@debian:~$ less /var/log/XFree86.0.log |grep WW (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown. (WW) The directory "/usr/lib/X11/fonts/cyrillic" does not exist. (WW) The directory "/usr/lib/X11/fonts/CID" does not exist. (WW) System lacks support for changing MTRRs (WW) NVIDIA(0): Not using mode "576x384": (WW) NVIDIA(0): horizontal sync start (589) not a multiple of 8 matr@debian:~$ Tutaj wygląda na to że jest problem ze strami nvidia. Niestety nie wiem jak to usunąć? System debian 3.1 z zainstalowanymi najnowszymi sterami nvidia. Bardzo proszę o pomoc podejrzewam że to jest przyczyna zawieszaznia się się mojego linuksa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Bardzo proszę o pomoc podejrzewam że to jest przyczyna zawieszaznia się się mojego linuksa Ja bym raczej obstawiał binarne sterowniki nVidii. Wywal je z systemu i zobacz czy sytuacja się powtarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi