Luka Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 Czy ktos moze juz instalowal captiva na FC2 ? Bo cos mi sie nie chce isc Wyskakuje mi że nie mam zainstalowanego kernel-source a mam, wiec juz nie wiem. Wdzialem ze marcyr tez mial problem ze zrodlem, eh, sami chcielismy pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 Czy ktos moze juz instalowal captiva na FC2 ? Bo cos mi sie nie chce isc Wyskakuje mi że nie mam zainstalowanego kernel-source a mam, wiec juz nie wiem. Wdzialem ze marcyr tez mial problem ze zrodlem, eh, sami chcielismy pozdr no wydaje mi się (krązy coraz więcej wieści) że źródełka są skopane ... i żeby więcej nie wyszło "w praniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 19, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 buhahaha nie moge sie powtrzymac ....yhyyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoRg0 Napisano Maj 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 Mi burzył się o brak źródeł jądra przy kompilacji eagle-usb. Pomaga usunięcie wyrazu custom z pliku Makefile (w katalogu gdzie masz źródła jądra) wyrazu custom z linijki EXTRAVERSION=......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 tak tez zrboilem, ale nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi