Skocz do zawartości

Gnu Gadu

PeterJack

Rekomendowane odpowiedzi

Gnu gadu działało dobrze a tu raz włańczam kompa i się wyłańca, wstukuje w konsoli gg2 i wypisuje:

[peter@localhost ~]$ gg2

** (process:4184): WARNING **: Unable to read config file for plugin sms

** (process:4184): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin xosd
** (process:4184): WARNING **: Unable to read config file for plugin update

** (process:4184): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin

** (process:4184): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin

** (gg2:4184): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki aaway/home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:595: Nie można odnaleźć pliku z obrazem na ścieżce: "slider-h-ins.png"
/home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:602: Background image options specified without filename
/home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:811: Nie można odnaleźć pliku z obrazem na ścieżce: "spin-up-a.png"
/home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:814: Background image options specified without filename
/home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:847: Nie można odnaleźć pliku z obrazem na ścieżce: "spin-down-a.png"
/home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:850: Background image options specified without filename
/home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:958: Nie można odnaleźć pliku z obrazem na ścieżce: "slider-range-h-ins.png"
/home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:964: Background image options specified without filename
Naruszenie ochrony pamięci
[peter@localhost ~]$

Co zrobić by znowu działał ... , czy zostaje tylko bugzilla (nigdy nie zgłaszałem jeszcze nic ....)

W gg2 najwieksze problemy sprawiaja te wtyczki (a to jest oparte przeciez glownie na wtyczkach :) nawet okienka :P) sprawdz w helpie lub na ich WWW czy jest sposob na odpalenie gg2 z terminala wymuszajac odpalenie gg2 bez jakiegokolwiek pluginu. wtedy powinien wstac i mozesz poeksperymentowac ktory plugin powoduje blad.

Choc porada wojtekjs najpewniej zadziala

Nie no, gui musi zostac, tak jak plugin gg i tlena, bo jabbera wiem ze nie dziala :) Przynajmniej u mnie, a tlena sie tnie tak jak gg :) Mordega :P Przerzuć sie na jabbera + transporty :) Ja już tak zrobiłem, bo od gnu gadu coś mnie trafiło.

No tak, nastepnym razem usuń wszystko oprócz historii, bo ona o ile pamiętam nic nie miesza...

Chyba jestem na Gnu Gadu cięty... Sorry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...