PeterJack Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Gnu gadu działało dobrze a tu raz włańczam kompa i się wyłańca, wstukuje w konsoli gg2 i wypisuje: [peter@localhost ~]$ gg2 ** (process:4184): WARNING **: Unable to read config file for plugin sms ** (process:4184): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin xosd ** (process:4184): WARNING **: Unable to read config file for plugin update ** (process:4184): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin ** (process:4184): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin ** (gg2:4184): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki aaway/home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:595: Nie można odnaleźć pliku z obrazem na ścieżce: "slider-h-ins.png" /home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:602: Background image options specified without filename /home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:811: Nie można odnaleźć pliku z obrazem na ścieżce: "spin-up-a.png" /home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:814: Background image options specified without filename /home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:847: Nie można odnaleźć pliku z obrazem na ścieżce: "spin-down-a.png" /home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:850: Background image options specified without filename /home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:958: Nie można odnaleźć pliku z obrazem na ścieżce: "slider-range-h-ins.png" /home/peter/.themes/Neos-Dark/gtk-2.0/gtkrc:964: Background image options specified without filename Naruszenie ochrony pamięci [peter@localhost ~]$ Co zrobić by znowu działał ... , czy zostaje tylko bugzilla (nigdy nie zgłaszałem jeszcze nic ....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Czasem wystarczy usunięcie całego katalogu z profilem i odpalenie od zera... ale to tylko na chwile bo Gnu Gadu ma dość dużo błędów. O niebo lepsze jest PSI z transportami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 W gg2 najwieksze problemy sprawiaja te wtyczki (a to jest oparte przeciez glownie na wtyczkach nawet okienka ) sprawdz w helpie lub na ich WWW czy jest sposob na odpalenie gg2 z terminala wymuszajac odpalenie gg2 bez jakiegokolwiek pluginu. wtedy powinien wstac i mozesz poeksperymentowac ktory plugin powoduje blad. Choc porada wojtekjs najpewniej zadziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 tylko jak posteruje gg2 bez gui :/ Czasem wystarczy usunięcie całego katalogu z profilem i odpalenie od zera... ale to tylko na chwile Dzięki wojtekjs , poszło, ale historię **** w kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2005 Nie no, gui musi zostac, tak jak plugin gg i tlena, bo jabbera wiem ze nie dziala Przynajmniej u mnie, a tlena sie tnie tak jak gg Mordega Przerzuć sie na jabbera + transporty Ja już tak zrobiłem, bo od gnu gadu coś mnie trafiło. No tak, nastepnym razem usuń wszystko oprócz historii, bo ona o ile pamiętam nic nie miesza... Chyba jestem na Gnu Gadu cięty... Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi