Piotr82 Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 Jak zainstalować xfec w FC2 ? Rozumiem że mógłbym przeszukac wszystie płyty i przegrać wszystkie pakiety z xfce itd. Czemu nie ma tego w Dodaj i usuń ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 Też mnie to dobija. Większo.ść pakietów jest na płycie 4. Wpadłem jednak na taki pomysł ,że jak się pokazywał ekrat wprowadzający do FC2 za pierwszym uruchomieniem,, w dodatkowych płytach trzeba było dodać CD4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2004 Jak zainstalować xfec w FC2 ? Może nie jest to zbyt 'ładne' rozwiązanie, ale można tak: yum install xffm\* xfwm4\* xfce\* xfdesktop Będzie się jeszcze pluło o jakieś zależności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanek Napisano Maj 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2004 Witam Może zassać całe xfce na dysk i zrobić lokalne repozytorium ?? :0 Wiem, że to trochę okrężna droga, ale zawsze coś. W FC1 instalowałem przez yum, ale wywalało mi brak jakiejś bibliioteki (libdbh .... coś takiego). W zasadzia wszystko działało. Nie miałem xffm i czegoś jeszcze , ale w tej chwili już nie pamiętam. Z tego co widziałem, to nie trzeba ściągać xfce jeśli ktoś już zassał 4-y cd. Tam jest najnowsza wersja (4.5) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi