stiee Napisano Czerwiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 witam! Mam zamiar zainstalowac sobie fedore i mam co do tego proste pytanie: czy po instalacji będe mial mozliwosc updatu systemu bezposrednio z sieci [bez sciagania plyt] np. tak jak to jest w systemach *BSD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Tak. Odsyłam do faq.fedora.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hydromanekin Napisano Czerwiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Przepraszam ale jestem zielony jezeli chodzi o (_linuxa_ → Linuksa) ORT i sorki ze tu to pisze ale chce tylko sie dowiedziec jedno skąd ściagnąc polską wersje (_linuxa_ → Linuksa) ORT fedora? bede wdzięczny za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Wybierzesz polski przy instalacji, nie trzeba sciagać specjalnej wersji..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi