Gość Napisano Styczeń 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2004 Jak ustawić by dźwięk był odtwarzany w systemi 4.1 (kwadrofoniczny + subwofer)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalyFigo Napisano Luty 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2004 To jest tak (jak mosz dobrze zajnstalowany dzwiek oczywiscie) w gnomie masz regulacje glosnosci i tam ja zawsze dawalem wszystko na maxa, a pozniej odejmowalem tego co mi przeszkadzalo. Głupie ale skuteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Luty 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2004 Co ma regulacjia głośności do odtwarzania quadro?? sprawdź czy sterowniki obsługują w pełni twoją kartę - oczywiście mowa o ALSIE bo jak używasz OSS to daj sobie spokój (tzn zmień na alse - są paczki dla fedory) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalyFigo Napisano Luty 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2004 Moim zdaniem ma sporo, no jak pierwszy raz zainstalowalem lina to myslalem ze jest do du... bo graly mi tylko dwa kanaly przednie a tyl milczal. Potem przyszlo pare chwil na brzydkie slowa a pozniej na myslenie i sie okazalo ze mialem tylne kanaly wyciszone. Korzystajac z moich doswiadczen chcialem jedynie komus doradzic co powinien sprawdzic, a jezeli nie tu tkwi poblem bedziemy mysleli dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi