bortas Napisano Czerwiec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2005 witam, mam taki problemik (byc moze banalny, ale coz nie wiem to pytam;)) no wiec w trakcie odtwrzania muzyki przkladowo ktos do mnie napisze na gg (w kadu mam wlaczone powiadamiania dzwiekiem) i dzwieki z tych wiadomosci slychac dopiero po zakonczeniu programu ktory wczesniej uzywal dzwieku, uzywam alsy z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artanis Napisano Czerwiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2005 Też tak miałem, udało mi sie to rozwiązać ustawiając w konfiguracji Alsy w Xmmsie inne urządzenie wyjściowe Druga rzecz, iż powinieneś używać wtyczki Kadu-sound_ALSA czy jak ona sie tam nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bortas Napisano Czerwiec 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2005 w xmms ustawilem eSound nastomiast w kadu esd i teraz dziala dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi