Sanczo Napisano Czerwiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2005 Sprawa wygląda tak: potrzebuje klienta sql dla bazy danych oracle którym będe mógł lączyć sie bazą danych na serwerze (u mnie na uczelni). To znaczy potrzebuje programu ktorym polącze sie ze swojego domu ze szkolną bazą oracla. Ktoś już robil coś takiego?? jeśli tak to prosze o namiary jaki program musze ściągnąć bo nie chce ściągać całej bazy danych oracle pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
if22 Napisano Czerwiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2005 Ja robiłęm coś takiego, łączyłem się z bazą znajemego. Działało bez problemów, tylko , że wtedy robiłem to pod Windowsem, ale pod Linuxem też nie powinno być problemów, używałem do tego SQLPLUSa, stąd możesz go ściągnąć: http://www.oracle.com/technology/tech/oci/...tantclient.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Czerwiec 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Już problem rozwiązałem właściwie chwile po napisaniu topica łacze sie przez ssh pod linuxem albo putty z serwerem szkolnym specjalnie stworzonym miedzy innymi do tego i tam zapuszczam sqlpusa dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi