Kriss Napisano Czerwiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2005 Witam Szukam dobrego programu ftp, ale graficznego ! Gnome Commander jakos wolny chodzi i ciagle ma jakies błędy, a np Windows Commander pod Windą nie ma żadnego problemu z tym, szczegolnie ze to jest ftp lokalny. Dajcie znac jaki program polecacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2005 Chodzi o klienta FTP, prawda? gFTP -> screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Czerwiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2005 Ze swojej strony mogę polecić Krusader (ale chyba tylko na KDE??). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legus Napisano Czerwiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2005 Ja uzywam rowniez kasablance , oprocz tutaj wymienionych. IMHO jest najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuo Napisano Czerwiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2005 ja używam Kasablanki, mimo, że trzeba podawać hasło przy zakładce... nie da się ustawić, żeby pytała o hasło przy łączeniu. Ale i tak Ksbl rlz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2005 Kbear pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2005 Ja ostatnio w zastępswie gftp używam gnome 2.10 . Podmontowuję sobie zasób sieciowy i przeglągam jak katalog w nautilusie, działa zadziwiająco szybko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkatraz Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 a jest cos jak FileZilla z windy ? chodzi mi glownie o to ze czasem musze przerwac polaczenie i je wznowic.. w TC musze sciagac od poczatku plik.. FZ umozliwia dociagniecie.. co wazniejsze nie gubi bitow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 a jest cos jak FileZilla z windy ? chodzi mi glownie o to ze czasem musze przerwac polaczenie i je wznowic.. w TC musze sciagac od poczatku plik.. FZ umozliwia dociagniecie.. co wazniejsze nie gubi bitow wget - ale to konsolowe. I nie znam GUI do tego. Zatem przyłączam się do pytania. I jeszcze jedno. Czy jest takie cudo co się ładnie z FireFoksem integruje i które można odpalić jako usługę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkatraz Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 Czy jest takie cudo co się ładnie z FireFoksem integruje i które można odpalić jako usługę? sprobuj moze tutaj w sumie to nie jest napisane pod jakim systemem dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 Czy jest takie cudo co się ładnie z FireFoksem integruje i które można odpalić jako usługę? sprobuj moze tutaj w sumie to nie jest napisane pod jakim systemem dziala Hmmm... że tak powiem zeszliśmy z klientów FTP i teraz o coś innego chodzi. Taki Flashget... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi