Skocz do zawartości

Evolution, Thunderbird I Kicha :-(

rolando

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś wie co może być przyczyną takiego zachowania tych programów??? A mianowicie THUNDERBIRD ściąga tylko 10 najstarszych wiadomości a EVOLUTION nie ściąga nic tzn ściągną kilka maili i wywala błąd. NIE MOŻNA POBRAĆ LISTU 0000019c00a3d9e0 nieznana przyczyna.

W thunderbirdzi e jak skasuję pobrane listy to znów pobiera te same i nic więcej.... i nie wien dlaczego...

pomóżcie proszę.... znów..

;)

jezeli mozesz zaloguj sie na skrzynke przez przegladarke www i oproznij konto, potem sprobuj pobrac poczte przy pomocy tych programow, napisz czy sie polaczyly poprawnie z serwerem i sprawdzily ze nie ma poczty i sie rozlaczyly,

potem wyslij jeden mail do siebie z innego konta i znowu sprobuj to samo,

napisz co Ci wyszlo,

Nie wiem dokładnie dlaczego ale niektóre listy nie są akceptowane przez te programy!!!

Paranoja!!!! jeśli chodzi o mnie to tu lepiej spisywał mi się outlook bo było mu bez różnicy jaki mają format czy są uszkodzone itp. nie wiem dlaczego evolution i thunderbird tak się zachowują.....

usunąłem niektóre "nie akceptowane" listy i poszło :-)

Nie wiem dokładnie dlaczego ale niektóre listy nie są akceptowane przez te programy!!!

Paranoja!!!! jeśli chodzi o mnie to tu lepiej spisywał mi się outlook bo było mu bez różnicy jaki mają format czy są uszkodzone itp. nie wiem dlaczego evolution i thunderbird tak się zachowują.....

usunąłem niektóre "nie akceptowane" listy i poszło :-)

Wiesz ja też tego nie wiem na pewno. Ale żeby cos Tobie uświadomić takie małe porównanie IE podobnie wyświetla i odpala wszystko jak popadnie i nie grymasi :rolleyes: .

Pozdrawiam

Stef

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...