MarCiNWz Napisano Czerwiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2005 Witam. Zainstalowałem sobie w końcu Doom'a 3, wszystko ładnie śmiga tylko dźwięk jest bardzo zniekształcony, jest jakby metaliczny, przerywający (??) - trudno to opisać. Oto zrzut z konsoli <ciach> idAudioHardwareALSA::Write: 4096 frames overflowed and dropped snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 idAudioHardwareALSA::Write: 4096 frames overflowed and dropped snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 idAudioHardwareALSA::Write: 4096 frames overflowed and dropped snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 idAudioHardwareALSA::Write: 4096 frames overflowed and dropped snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 snd_pcm_writei short write: 940 out of 1024 --------- Game Map Shutdown ---------- -------------------------------------- Shutting down sound hardware ----------- Alsa Shutdown ------------ close pcm dlclose -------------------------------------- idRenderSystem::Shutdown() ------------ Game Shutdown ----------- --------- Game Map Shutdown ---------- -------------------------------------- Shutdown event system -------------------------------------- shutdown terminal support Czy miałe może ktoś podobny problem z dźwiękiem z tej grze?? Moja karta jest zintegrowana na płycie MSI K7N2 Delta2 nForce2, w systemie wykrywa ją jako Corporation MCP2S AC'97 Audio Controller Instalacja sterowników nForce nic nie pomogła. Dźwięk mi do tej pory działał bez zarzutu. Czego to może być wina?? PzdR [edit] Ostatnio mnie znów natchneło na Dooma, troszkę pogooglowałem i rozwiązałem problem dźwięku Skrót do gry powninien wyglądać tak: '/sciezka/do/gry/doom3' set s_driver oss PzdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi