PeterJack Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Mam Fedorę 3. Co mi potrzebne sobie skonfigurowałem tak że nie mam nic do narzekania. (no mogło by trochę szybciej chodzić). I się zastanawiam czy robić update (a może zainstalować na innej partycji) do F4. Czasu teraz za bardzo nie mam ... Tak więc mam kilka pytań co zainstalowali już F4: - czy nie ma problemów z aktualizacją z F3? - czy jak się zaaktualizuje trzeba coś konfigurować, jeśli tak to ile tego jest? - czy nie ma jakiś poważnych problemów? - czy nie lepiej poczekać aż będzie więcej paczek i najważniejsze bugi i problemy rozwiązane? - ubuntu przeglądarka plików gnoma zawiaszała się, nie oczykiwanie wyłańczała, tak samo gedit. Czy w Fedorze 4 nie ma takich problemów? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 - ubuntu przeglądarka plików gnoma zawiaszała się, nie oczykiwanie wyłańczała, tak samo gedit. Czy w Fedorze 4 nie ma takich problemów? jeszcze nigdy nie widziałem nic takiego na Ubuntu (znaczy w Gnome 2.10), za to w Gnome 2.8 na FC3 nautilus nieraz odmawiał współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Ale u mnie tak było ... Już nie mówiąc o problemach z MPlayer. Za to ja w Fedorze 3 takich problemów nie miałem. Mam nadzieję że tak samo będzie w F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Czasu teraz za bardzo nie mam ...Ja też Tak więc mam kilka pytań co zainstalowali już F4: - czy nie ma problemów z aktualizacją z F3? Dziś możesz usłyszeć jedynie hipotezy, za tydzień możesz oczekiwać rzetelnej odpowiedzi. - czy jak się zaaktualizuje trzeba coś konfigurować, jeśli tak to ile tego jest?Teoretycznie nie, sprawdź odpowiedź powyżej. - czy nie ma jakiś poważnych problemów?Raczej nie, w końcu to wydanie ostateczne a nie release-candidate. Używam wersji z Rawhie, działa przyzwoicie. - czy nie lepiej poczekać aż będzie więcej paczek i najważniejsze bugi i problemy rozwiązane?To byłoby pójście na łatwiznę... Błędy i dolegliwości zapewne będą, jak ktoś jest pragmatykiem może poczekać kilka dni, wtedy w internecie będą sposoby rozwiązań... - ubuntu przeglądarka plików gnoma zawiaszała się, nie oczykiwanie wyłańczała, tak samo gedit. Czy w Fedorze 4 nie ma takich problemów?U mnie nie ma. Raz mi się z gnome-a samo wylogowało, ale pod moją nieobecność. Możliwe, że ktoś z rodzinki zrobił mi psikusa... Uczę ich, żeby wszystko robili na swoich biurkach a nie na moim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Ale u mnie tak było ... Już nie mówiąc o problemach z MPlayer. Za to ja w Fedorze 3 takich problemów nie miałem. Mam nadzieję że tak samo będzie w F4 Mplayer faktycznie coś nietęgo działa. Ale ja i tak używam tylko Kaffeine, ewentualnie VLC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi