Adalbertus Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Witajcie! Czytałem, że na Jajku z serii 2.6 nie mogę zrobic dyskietki rozruchowej (w razie awarii dysku), by odpalić FC z dyskkietki/CD-ROMU. Ale jest możliwość zrobienia takiego obrazu na Cd. Tylko jak? Sorry, ale za długo siedziałem na Mandarynie, a tam prawie wszystko w X-ach. Pozdrawiam i dzięĸi za wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Witam Zawsze (przynajmniej wszystkie w miarę nowe pc-ty) możesz uruchomić system z płyty. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adalbertus Napisano Czerwiec 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Cześć! CZy masz na myśli wersję Live, czy tę, z której instalowałem moją Fedorkę? A może Rescue Cd? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 http://www.fedorafaq.org/basics/#rescue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi