schiller Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Po instalacji nowej Fedoraki czekała na mnie niemiła niespodzianka. System wykrył moja karte Audigy 2 jednak nie wydał z sibie żadnego dźwięku. Mój plik modprobe.conf: alias eth0 e1000 alias scsi_hostadapter ata_piix alias snd-card-0 snd-emu10k1 options snd-card-0 index=0 options snd-emu10k1 index=0 remove snd-emu10k1 { /usr/sbin/alsactl store 0 >/dev/null 2>&1 || :; }; /sbin/modprobe -r --ignore-remove snd-emu10k1 alias usb-controller ehci-hcd alias usb-controller1 uhci-hcd alias ieee1394-controller ohci1394 Pod FC3 nigdy nie miałem tego typu problemów. Tylko nie piszcie o o ustawieniach miksera, że za cicho, że głośniki nie włączone. Za wszystkie inne sugestie będe wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 http://forums.fedoraforum.org/showthread.p...0406#post280406 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Tylko nie piszcie o o ustawieniach miksera A jednak! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi