Arial Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 Witam Proboje uruchomic najprostszy plik exe poprzez wine a wyskakuje mi cos takiego: Don't know how to set arch -3 Wiec proboje takim poleceniem: setarch i386 wine costam.exe Ale nadal denerwuje mnie ten sam komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 Co pokazuje: rpm -q kernel wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
periseusz Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 Moze wydawac sei to smieszne ale mam problem z wine taki ze np.jak chcem → chcę odpalic progrma ktory jest na partycjiach windowsowskich np/xx/xxx/xxx/xxx/Menu Start/xxx to przez tom → tę przerwe pomiedzy tymi wyrazami Menu Start nie potrafi odnalesci → odnaleźć pliku probowalem polaczyci te 2 wyrazy MenuStart albo Menu_Start ale to nic nie dalo nadal wyskakuje mi blad ze nie moze znalesc → znaleźć Prosze Pomuzcie → Pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 1) Nie podpinaś się z innymi problemami pod czyjeś wątki → załóż osobny wątek 2) Z punktu drugiego wynika, iż nie czytałeś regulaminu → zapoznaj się z nim 3) Używaj interpunkcji → http://rtfm.killfile.pl/#poprawnie 4) Ścieżkę wpisz tak → "/coś/Start menu/cośtam" Znaki spacji możesz również "eskejpować" znakiem backslasha: /coś/Start\ Menu/cośtam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi