adios Napisano Maj 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć łopatologicznie jak używa się gDesklets Please, strasznie mi się to spodobało a jakoś mnigdzie nie mogę znaleść jak się tego używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Maj 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2004 Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć łopatologicznie jak używa się gDesklets Please, strasznie mi się to spodobało a jakoś mnigdzie nie mogę znaleść jak się tego używa. tu coś o tym pisałem : >> użyjwaj czasem opcji 'szukaj' - możesz znaleźć wiele ciekawych rzeczy << pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gho5t Napisano Maj 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2004 Zakładam ze zainstalowales wszystkie potrzebne poakiety jezeli nie to przez yuma jest latwo a jak jzu sie z tym uporałes to uruchom gdesklets z menu i potem w konsoli wpisz np. gdesklets-add-starterbar-display i juz masz na pulpicie ten fajny pasek reszta dziala na podobnej zasadzie pokombinuj sobie juz sam a jak cos nie jasne to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi