Hadron Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 Co mogl bym zrobic zeby dzwiek wrocil do normy poniewaz mam w tej chwili lustrzane odbicie przestrzenne dzwieku ... Czyli w ukladze xyz i slysze dzwiek z punktu (-x,-y,-z) to on naprawde jest w (x,y,z) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 Zainteresuj się alsamixer (narzędzie konsolowe). Ja osobiście zawsze muszę przełączać przedni kanał na tylni i odwrotnie Różne przełączniki przełączasz klawiszem M lub spacją. Najlepiej podczas konfiguracji słuchaj muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadron Napisano Czerwiec 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 Znalazlem dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 Ja osobiście zawsze muszę przełączać przedni kanał na tylni i odwrotnie Prosiłbym o zgłoszenie tego na http://bugzilla.redhat.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi