gruha Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 Witam Własnie zainstalowałem nową F4 i mam problewm z odtwarzaniem filmow dvd Totemem. Odtwarza 3 sekundy i zatrzymuje. Po kliknieciu strzalki w prawo znow idzie 3 sek. i koniec. Jak to naprawic? A jakby ktos mi powiedzial jak zrobic zeby totem sam startowal przt wlozeniu dvd to byl bym bardzo wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 Pytanie drugie: Jeśli masz gnome --> Środowisko --> Preferencje --> Napędy i nośniki wymienne --> Multimedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 U mnie Totem nigdy nie chciał odtwarzać filmów, ani w FC3, ani w FC4. Robi to xine w FC3, bo w FC4 nie działają mi multimedia. Mplayer zgłasza niestety cytuję: Error opening/initiializung the selct video_out (-vo) device. Kiedyś i na nim mogłem ogłądać filmy. Polecam zestaw FC3+ xine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 Mplayer zgłasza niestety cytuję: Error opening/initiializung the selct video_out (-vo) device. Wtyczke video zmień na inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi