spyro Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 zna ktoś może jakieś nakładki albo programy (nie wiem jak to nazwać) które wyświetlają na pulpicie gnoma aktualne użycie pamięci, miejsce na dyskach, użycie procesora i takie tam podobne. Chciałem sobie takie coś zainstalować bo widziałem na kilku screenach i to mi sie bardzo spodobało. przepraszam jak temat się już powtórzył z góry dziękuje za zainteresowanie tym postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 Superkaramba/gdesklets/gkrellm + sensory i inne dodatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Czerwiec 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 a który z nich jest najbardziej przejrzysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 Superkaramba jest przeznaczona dla KDE, gdesklets dla GNOME, a ten 3-ci to chyba można wszędzie wykorzystać. Na FC3 były problemy z uruchomieniem gdesklets - nie wiem, jak jest na FC4 bo nie mam. Chociaż można chyba każdy z nich odpalić na kompie bez KDE, jak i GNOME'a (wiem po sobie), ale były problemy z sensorami w gdesklets (co chciałem, to mi nie chodziło), a w superkarambie też zabardzo nie chodziło, bo ten wymagał skonfigurowanych lm_sensors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Czerwiec 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2005 w FC4 zainstalowałem sobie gDesklets ze źródeł i musze powiedzieć że narazie nieźle chodzi jeden dodatek do xmmsa nie chce mi narazie chodzić, ale rozgryze to lszk dzięki za nazwy programów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi