DAREK WL. Napisano Czerwiec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2005 Witam wszystkich Przeczytałem na forum o możliwości instalowania z płyty boot.iso o wielkości ok 7 MB. Sciagnałem ten obraz iso wypaliłem i rozpocząłem instalacje Mój net to neostrada[modem sagemfast800] Instalator pyta o adres IP maske podsieci i coś tam jeszcze ale ja nie wiem przeciez jaki mam adres IP czy wartości tych innych danych Przecież ip w neostradzie jest dynamiczne inne za każdym połaczeniem Zaznaczona była opcja automatyczne pobranie ip przez dhcp i zostało wysłane zapytanie do eth0 o adres ip Eth0 to karta sieciowa która włożyli do mego kompa w sklepie przy kupowaniu a która nie jest do niczego potrzebna, bo do rzadnej sieci nie jestem podłaczony i nie bede. Modem sagem potrzebuje do uruchomienia sterowników 'eagle] Czy jest wiec możliwość uruchomienia neostrady już własnie na poczatku gdy pojawia sie ten instalator i pytanie o adres ip którego nie znam ani nie zna maski podsieci bo to jest niepotrzebne do neostrady. Czy można rozpoczać instalacje CORE4 przez net przy pomocy modemu usb sagem Prosze o porade czy jest taka możliwoś i jak tro zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Instalacja przez NET oferuje w tej chwili instalację wyłącznie po sieci Ethernet - czyli przez zwykłą kartę sieciową - Neo odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi