jackowski Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Muszę się dostać do opcji kdewallet ale nie wiem jak to zrobić - w suse miałem kdewallet w trayu i tam nie było problemu. Wiem, że raz nawet w suse udało mi się tak zainstalować system, że kdewallet nie było w trayu i pewno potrzbny tu jest jakis pakiet ale jaki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Nie wiem czy (i jak ja wlaczyc) kdewallet ma wbudowana obsluge minimalizacji do traja, nie uzywalem. ale jezeli nie poradzisz sobie inaczej to uzyj do tego -> KDockera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 A nie dało sie tego ustawić poprzez właściwości aktywatora (musi być na pulpicie)? Z tego co pamiętam to była tam taka opcja.. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackowski Napisano Czerwiec 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Znalazłem Menu kde->preferencje->więcej preferencji->Narzędzie do zarządzania portfelem Chociaż nie dokońca to jest rozwiązanie - chciałbym by w trayu pojawiało sie to po otworzeniu pierwszego jakiegokolwiek portfela, a tak nie jest - w suse jak odpalałem kontact i portfel prosił o hasło to po otwrciu portfela program do zarządzania nim sam rzucał się do traya, w fc muszę go ręcznie odpalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi