tomek_a Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Czy to prawda, że linux nie radzi sobie z wyjsciem analogowym w monitorach lcd ( tak mi powiedzial gosc w sklepie) i w związku z tym odświeżanie jest do kitu (60 Hrz) i obraz w związku z tym jest taki, że się nie da wytrzymać. Czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Nieprawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruha Napisano Czerwiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 Kompletna bzdura. W dodatku Fedora 4 wykryła mi dokłądnie jaki mam model, a videoseven L15C to nie jest popularny LCDek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adalbertus Napisano Czerwiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2005 To pójdź do innego sklepu. Ja zawsze przed zakupem sprzętu testuję go na (_linuxie_ → Linuksie) ORT; tak się umawiam w sklepie. Dzisiaj każdy "zabija się" o klienta - widocznie tam, gdzie pytasz, myślą przedpotopowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi