estudio Napisano Czerwiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 Ostatnio byłem skazany na windows + tlen i bardzo mi sie spodobała opcja wideokonferencji. Żaden ze znanych mi komunikatorów pod linuxem nie ma takiej opcji. Mozecie coś polecic. (Jesli to sie nie komunikuje z tlenem, to najlepiej podac pare aplikacji - linuxowa, i jej odpowiednik na windows, tj.. np. Kadu -> Gadu-Gadu). Chodzi mi o przekazywanie obrazu z kamerki internetowej... <-- dla tych co nie zrozumieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Czerwiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 Moge sie mocno mylić ale jak instalowałem któregoś razu fedore II z wszystkimi paczkami w distro to w gnome mialem gdzies w aplikacjach opcje wideokonferencji Jeśli to prawda to to samo jest w kolejnych Fedorach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 Poszukaj -> Zamienniki, w Konferencje Wideo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi