andriusza1 Napisano Czerwiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2005 Witam, co jest znowu za problem w Fedorze 4 z cedegą, ze niektore gry dzialają Xy a w niektorych slysze tylko dzwiek,a w FC3 dzialaly to np Worms World Party i Red Faction, co jest nie tak czyzby nie mialy dostepu do Xów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Czerwiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 A jak to pieroństwo (_wogle_ → w ogóle) ORT zainstalować!? Męczę się i męczę i już mnie krew zalewa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 Normalnie... Co tam jest? Plik sh? To sh [plik].sh Paczki rpm jeszcze prościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Czerwiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 No fakt z rpm udalo mi sie ale teraz mam: fixme:font:WineEngCreateFontInstance just using first face for now Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0". fixme:font:WineEngCreateFontInstance just using first face for now wine: Unhandled exception (thread 0009), starting debugger... wine client error:9: write: Bad file descriptor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 ej a ty tego jako root nie odpalasz? przeciez wystarczy wpisac w konsoli : cedega /sciezka/nazwa_pliku.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 ups, po pierwsze to nie cedega tylko Wine... moj błąd, sorry. Po drugie - nie, nieodpalam jako root. @andriusza1 - skad dorwales cedega, skoro on jest platny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 @andriusza1 - skad dorwales cedega, skoro on jest platny? A co to, na necie nie idzie znaleźć? Tam jest wszystko. Sam ściągałem cedege przez torrenta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 Torrenta powiadasz kurde - nie spodziewałem się, że będąc na Linuchu będę musiał sięgać po torrenta idę szukać! [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 To są linki z kwietnia, więc jeżeli złapałbyś na nich jeszcze jakiegoś seeda, to by było święto Zresztą, jak tu jakim moderator wpadnie, to linka usunie za łamanie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Czerwiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2005 No mam cedega, ale pruje mi się o konflikt z istniejącym na dysku wine... co zrobić mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2005 a co ty w koncu masz wine czy winex :?: Bo mi sie jakos nie burzy ze mialem wine i cedege(choc teraz mam tylko cedege) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Czerwiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2005 Teraz to ja mam świeżą fedore i cedega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 (edytowane) §3 punkt 1b ja mam troszkę inny problem. nie umiem odpalić tym żadnej gry. chciałem przetestować na tym grę IcyTower (darmowa, mała gra) ale coś mi nie idze... jak to się robi? Edytowane Czerwiec 29, 2005 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepe99 Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 Cześć a ja mam inny problem... Usiłuje odpalić grę przez Cedegę (poleceniem: "Cedega /mnt/cdrom/setup.exe"), ale wywala mi taki błąd: "Naruszenie ochrony pamięci".... Ktoś wie o co chodzi ? Pozdrawiam Pepe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 ale wywala mi taki błąd: "Naruszenie ochrony pamięci".... Może znowu ten problem z prelinkiem. Opis był gdzieś na forum przypięty. PS. Masz FC3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi