Pepe99 Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 Problem rozwiązany Wystarczyło przeinstalować Cedege Pozdrawiam, Pepe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 czy ktoś grał w Diablo2 ? jak toto zainstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Lipiec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2005 Podczas odpalania gry z cedega wywala mi błąd 21 - podpowiedziano mi żebym w fstab zmieni montowanie partycji z noexec na exec... luz pomogło na chwilę - to znaczy na czas instalacji Patcha do Ultima Online CLTE serwer... jednak teraz jak wpisuje nazwe loadera UO, to znowu wywala mi błąd 21. Co znowu nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2005 Błąd 21? FC3? Prelink? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Lipiec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2005 Tak 21... Nie FC4... Co Prelink? Jaśniej proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2005 Na FC3 był problem. Jak wyskakiwał błąd 21, to zwalało się to na prelinka Zresztą jest tu gdzie przyklejony o nim topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Lipiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 ooo.. dzięki - musiało mi umknąć... ... searching ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi