margrand Napisano Czerwiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 Prosiłbym o namiar na program w stylu Visio (z pakietu offica dla windy) działający pod kontrolą linuksa. Czy cosik takiego jest. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2005 Ja ostatnio też potrzebowałem odpowiednika visio na linuksa. Niestety nie udało mi się niczego podobnego znaleźć Może źle szukałem, nie wiem. Udało mi się jednak odpalić visio '02 pod Fedorą na pakiecie cross over office. Niestety szybkość pozostawiała wiele do życzenia, więc musiałem siedzieć na windzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 a patrzyles tu-> Zamienniki, w Rysowanie digramow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 wystarczylo w szukaj wpisac, masakra nawet taki sam tylul byl bo tez sie o to pytalem Jasne ze jest DIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 nawet taki sam tylul byl bo tez sie o to pytalem Jasne ze jest DIA A dawno był taki topić? Bo chyba przegapiłem Musze sobie te Dia zobaczyć. PS. Czy to nie wchodzi w skład OO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2005 tak z 4mce temu moze 5, a Dia wchodzi w sklad fedory masz to na plycie - a pozniej w jak zainsalujesz masz w biuro/Dia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2005 tak z 4mce temu moze 5 No czyli możliwe, że jak ja szukałem, to jeszcze tego topica nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2005 no mi akurat chodzilo o ten topic Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi