spyro Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 witam mam problem z xmms'em, jak słucham muzyki (The Offspring w tym przypadku) to się sama włącza pauza możecie mi powiedzieć czemu się tak dzieje, a tak przy okazji to nie wiem czemu w nim nie mam litery "ł" pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 mam problem z xmms'em, jak słucham muzyki (The Offspring w tym przypadku) to się sama włącza pauza Wyłącz tryb Mmap we wtyczce wyjściowej ALSA. tak przy okazji to nie wiem czemu w nim nie mam litery "ł" https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_b...g.cgi?id=160554 Jak ktoś nie napisze patcha to nie poprawią, bo gtk+ 1.2 jest uznawane za przestarzałe i nie chcą się tym zajmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Czerwiec 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 wielkie dzięki, pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi