Keran Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Mam dysk 40GB i na nim zainstalowanego mandrake 10. Chcialem na niego zainstalowac FC4 i wszystko idzie dobrze do momentu weryfikacji instalacji gdzie nastepuje zwis. Co poradzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Chcesz zrobić upgrade MDK -> FC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Cciiii! A może mu się uda. :> Czekamy na wyniki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keran Napisano Czerwiec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 No i sie udało zmienilem tylko zworke na dysku i utworzylem nowe partycje, potem normalna instalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Łee... Poszedłeś na łatwizne. Ja myślałem, że ty nam pokażesz co potrafisz i zrobisz update z MDK do FC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtArt Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 wczoraj miałem możliwość przetestowania FC4 na HP xw8000. No cóż, do tej pory hp wspierało linuksa, łącznie z firmowymi sterami, wsparciem itd... FC w tej konfiguracji kompletnie się wysypuje przy pierwszym starcie systemu. Istnieje wprawdzie możliwość startu z kernelem na 1 procek ale po co to komu? Czy ktoś z grupowiczów ma doświadczenie z takim sprzętem? --- Nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi