FC_user Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Chciałem obejrzeć stronę www.tvn.pl i okazało się, ze wieksza jej część jest nieczynna z powodu braku bluginu aplication/x-shockwave-flash. Skąd to wziąć, jak to zainstalować :?: :?: :?: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Chciałem obejrzeć stronę www.tvn.pl i okazało się, ze wieksza jej część jest nieczynna z powodu braku bluginu aplication/x-shockwave-flash. Skąd to wziąć, jak to zainstalować :?: :?: :?: :shock: zajrzyj Macromedii Strona , lub w firefoxie mozna skorzystac z zautomatyzowanej instalacji plugina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Wszystko jest juz w porządku. Miałem zainstalowany mozilla-flash, a jak istalowałem sobie apt, to się uaktualnił do flashplayer-a. Dwa nie działały, a jeden flashplayer z apt też nie działał Wróciłem do mozilla-flash i wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Wszystko jest juz w porządku. :D to dobrze, tyle ze powiedz mi... Skąd to wziąć, jak to zainstalować :?: :?: :?: :shock: po co tyle wykrzyknikow/emotek? To nie ulatwia czytania a pomocy nie przyspieszy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Masz rację, ale emotki bardzo mi się podobają jako środek wyrazu. Postaram się poprawić, a z tym flashem to mi się pokręciło, bo myślałem, że to coś nowego, czego nie znam. Jakby było napisane flash, lub mozilla-flash, to ne było by tematu. Ponieważ jednak raport wyglądał jak moje emotki, a wiedziałem, że flasha mam zamontowanego, to stąd powstał temat Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi