Skocz do zawartości

Instalacja Fc3 Wiesza Sie

tovik

Rekomendowane odpowiedzi

MAM PEWIEN PROBLEM Z INSTALACJA.WYBIERAM SOBIE SKLADNIKI DO ZAINSTALOWANIA I W MOMENCIE GDY ZACZYNA WSZYSTKO INSTALOWAC TO WYSYPUJE SIE PRZY INSTALACJI:"glibc-common-2.3.3-74.i386(195MB)"

O CO W TYM CHODZI,SCIAGNOLEM NAWET JESZCZE RAZ INSTALKE,BO MYSALEM ZE MOZE COS JEST NIE TAK Z PLYTKA,ALE NIESTETY DZIEJE SIE TO SAMO

POMOCY!!!!

No najlepiej jest sprawdzić wszystkie, dla pewności. Szczególnie sprawdz tę, która akurat znajduje sięł w napędzie na tej paczce. We FC3 jest jeszcze taki dodatek media check (czy jakoś), ale on na tej wersji się sypał, więc jego możesz sobie podarować.

sprawdzilem wszystki i sa OK.Moze to nie tyle problem z plyta co ze sprzetem?Mam celerona 450MHz,128MB-ram,Riva TNT2,plyta glowna Matsonic s7... no i chce to zainstalowac na dysku 6Gb. Wczensije mialem zainstalowana FC1 i nie bylo z instalacja problemow. Bardzo prosze o pomoc,nie znam sie na (_linux'ie_ → Linuksie) ORT i wydaje mi sie ze ta dystrybucja byla by najleprza do nauki.FC1 nie bardzo mi podpasowala wiec wolal bym FC3.POMOCY!!