DAREK WL. Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 (edytowane) Podepne sie pod ten temat choć mam inny problem Nagrywajac na czysta płyte cd metoda wielosesyjna doszło do takiej sytuacji ze przy któryms z rzedu dograniu plików program nagrywajacy, przypuszczalnie nero nie 'zauwazył' wczesniejszych sesji i teraz widoczne sa na płycie tylko te pliki nagrywane od tego momentu gdy nastapiło 'nadpisanie' wczesniejszych. Jak odzyskac widocznosc wszystkich plików na płycie. Skopiowałem te płyte zaznaczajac 'dopusc wczesniejsze sesje i obserwujac nazwy plików podczas kopiowania były wyswietlane nazwy plików które sie 'ukryły' Jednak na nowej płycie równiez te nadpisane prtzez nero pliki i niewidoczne nadal sa niewidoczne Jak skopiowac taka płyte aby na nowej płycie było widac wszystkie pliki które były nagrywane Jesli ma ktos jakis pomysł to byłbym wdzieczny za porade Nie podpina się pod temat zupełnie nie związany z pytaniem. Edytowane Czerwiec 29, 2005 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 witam możesz spróbować zrobić obraz iso płytki i wypakować z tego obrazu pliki i nagrać je nerem czy czym tam wolisz chyba że ci zależy na miejscu zmarnowanym przez kolejne sesje to już nie wiem jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi