Skocz do zawartości

Vmware

Jackass

Rekomendowane odpowiedzi

mam mały problem. w vmware sterownij karty graficznej to VMware SVGA II ale potrzebne mi są sterowniki do mojej karty a nie te od vmware więc chciałem zainstalować... z tymi co miałem na płycie się nie udalo... ściągnełem ze strony nvidi i mi wywala że ja nie mam karty na nvidii.... troche to denerwuje bo te sterowniki vmware są bardzo okrojone i nie wiem jak je zmienić......

[ciach] te sterowniki vmware są bardzo okrojone i nie wiem jak je zmienić......

Nie wymienisz ich! vmware nie udaje kompa w twojej konfiguracji, tylko w jakiejs jednej konkretnej konfiguracji, na chipsecie intela bodaj BX, z grafika zblizona do jakiegos S3. To symuluje konkretny model/egzemplarz komputera, a nie komputera na ktorym jest instalowany. Wiec IMHO zadnych sterow pod rzeczywisty sprzet nie ma sensu podkladac..

troche to dziwne.. ale trudno

IMHO to nie jest WCALE dziwne, to jest genialne w swej prostocie :) ten prog nie sluzy do udawania kopii twego komputera (bo niby PO CO??), tylko uruchamiania dowolnego OS'a na wyimaginowanym sprzecie. abstrakcyjnym mozna by rzec.. nie mozna wymagac od tego rozwiazania zeby symulowalo jeszcze geforce albo radeona :D

dzięki za odpowiedź
nie ma za co :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...