FC_user Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 Chcę się dowiedzieć, do jakich drukarek sterowniki znajdują się w jądrze. W kernel-doc znajduje się ta informacja, tylko nie wiem jak się do tego dostać. Dla tych, którzy chcą mi udzielić porady typu : "Poszukaj gdzieś na forum" , udzielam inforamcji, że już szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 cała dokumentacja /usr/share/doc/kernel-doc-2.6.11/Documentation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 Dzieki, ale driverów do drukarek jakoś tam nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 nie mam drukarki , ale w konfiguracji drukowania jest duzo producentów i modeli Ustawienia systemowe > Drukowanie możesz tam sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 Dziękuję istotnie tak jest, ale kernel-doc też do czegoś służy i chcę sie dowiedzieć, jak z tego korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi