andriusza1 Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 Witam, wiem ze temat dotyczy gier,ale powiem wyglada to tak chodzi o america's army ktora w FC3 dzialala a w FC4 dziala,ale nie do konca sa takie mapy i to wiele gdzie dostaje taki komunikat(specjalnie odpalilem pod konsolą): Xlib: extension "XiG-SUNDRY-NONSTANDARD" missing on display ":0.0". Unicestwiony Moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arial Napisano Lipiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 Tak samo mialem z wieloma aplikacjami i grami (Nexuiz) i w tym wypadku musialem poprostu odinstalowac i jeszze raz zainstalowac aplikacje, sproboj tez zainstalowac najnowsze sterowniki do Ati/Nvidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Lipiec 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 Mam najnowsze stery przez yuma, aplikacje tez instalowalem ponownie i mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi