jojent Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 Co sądzicie o tym ? [root@localhost root]# cvs -d:pserver:[email protected]:/cvsroot/mplayer login bash: cvs: command not found Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
changs Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 Sadze ze nie masz zainstalowanego cvs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadron Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 witam Chciale dowiedziec jak to (_wogule_ → w ogóle) ORT dziala /cvs/ bo (_niemam_ → nie mam) ORT pojecia gdzie sie to sciagaja te wersje rozwojowe dostene przez ten cvs ..... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 witam Chciale dowiedziec jak to (_wogule_ → w ogóle) ORT dziala /cvs/ bo (_niemam_ → nie mam) ORT pojecia gdzie sie to sciagaja te wersje rozwojowe dostene przez ten cvs ..... ? Najprościej będzie zacząć przygodę z CVS przy użyciu Cervisia: http://www.osnews.com/story.php?news_id=6096 (trzeba mieć zainstalowane kdesdk). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojent Napisano Maj 24, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 Jak można nie mieć cvs ? A jak go zdobyć :?: :shock: pffffffffff zassałem za pomocą (_yum'a_ → yuma) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi