Crow Napisano Lipiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2005 Czy ktoś wie, jak zmienić ustawienia Geforce'a 2 pod FC4, żeby można było grać w ET. Stery dla NVIDII zainstalowały się bez problemu ET też bez problemu ale wchodząc na dowolny serwer, FPS mam na poziomie 2-10 więc nie ma mowy o grze. Zmiany w configu gry nic nie dają. Więc wydaje mi się, że chyba coś ze sterowaniem karty jest nie halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2005 Instalowałeś przez (_yum'a_ → yuma) ORT czy instalatorem nvidii? Jeżeli przez instalator, to wywal te stery i bierz prze (_yum'a_ → yuma) ORT W xorg.conf masz dobrze sterowanik ustawiony (nvidia zamiast nv)? Co wypisuje glxgears ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crow Napisano Lipiec 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2005 mam zainstalowaną ostatnię wersję steró, w Xorg.conf wszystko jest OK, nie ma żadnych błędów, więc nie wiem czemu miałbym to zmieniać - problem polega na tym, że nie mogę grać w ET ani żadną inną sieciówkę która wymaga akceleracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2005 Nie pytałem, którą wersje posiadasz, tylko w jaki sposób ją instalowałeś. We Fedorze ma to znaczenie A to glxgears sprawdzałeś? On Ci przynajmniej 'powie', czy to wina gry, czy Twojej nieudanej instalacji Logo nvidii się pokazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi