FC_user Napisano Lipiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2005 Pojawiło się nowe jajko do FC4 i zaryzykowałem po raz drugi upgrade FC3 do FC4. Srodowisko graficzne jest bez zarzutu, ale konsole tty1 - tty6 nadal migają kolorowymi prążkami, przez co są kompletnie nieczytelne. Nie chce mi się instalować ponownie FC3 więc chciałbym się wreszcie z tym "zjawiskiem" uporać. Sterownik savage, obsługujący moją kartę graficzną działa poprawnie w FC3, a w FC4 nie. Kiedy zmieniłem w FC4 savage na vesa, to terminale przestały migać i stały się czytelne, ale X-sy nie dały się uruchomić w tej głębi koloru i rozdzielczości w jakiej miałem ustawione. Czy ktoś z was zna sposób na zlikwidowanie tego migania??? tty1 - tty6 powinny być czarne, a tutaj są kolorowe i nieczytelne: najpierw kolorowa ramka z czarnym tłem w środku, a potem, przy kolejnym Ctrl+Alt+(F1-F6) kolorowe, migające plansze. Problem już przestał istnieć - drukowanie mi padło i musiałem wrócić do FC3.... i tu już pozostanę. Koniec z eksperymentami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi