MitS Napisano Lipiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 Witam! Ostatnio zmieniłem sobie system z FC3 na FC4 i mam mały problem w związku z tym. A mianowicie na FC3 miałem zainstalowanego CrossXover professional który spisywał się bez zarzutów. A teraz zmieniłem sobie system na FC4 instaluje program, przechodze do konfiguracji, zaznaczam środkową pozycję i naciskam finish. Program mi się wyłącza (tak jak zawsze było), więc wchodze w Aplikacje->CrossOver i uruchamiam program a tam zonk !!! Zamiast uruchomionego programu pojawia mi się coś takiego: http://img277.imageshack.us/my.php?image=z...utekranu6zl.png <- link do pełnego ekranu chciałbym dodać, że koleś ma też zainstalowaego FC4 i ten program i mu chodzi normalnie, a u mnie wywala ten błąd :[ co to znaczy i jak można to naprawić ??? Będe wdzieczny za każdą pomoc !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
massakra Napisano Sierpień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 Mam dokladnie ten sam problem. :/ Edit: Wytarczy wpisac w konsoli /usr/sbin/setenforce 0 i po klopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi