cildo Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 Mam kabel PC do telefonu Samsunga, podłączony do wtyczki tej najmniejszej ze śróbkami po bokach Na Windowsie mi nie chce w ogole wykryć komorki MA ktos taki kabel na (_linuxie_ → Linuksie) ORT i wie jak zrobić zeby można było wysyłac dane z telefonu do kompa i na odwrót ? :/ Jakie sterowniki itp ? jakie programy do tego albo cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 Przede wszystkim zalecam, abyś podał model komórki i rodzaj kabla (szeregowy, usb). Wtedy się czegoś poszuka. Ogólnie rzecz biorąc z dużo jest softu do samsungów w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cildo Napisano Maj 24, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 (edytowane) Ok, Telefon: Samsung x600 ale moze tez występowac pod nazwa: SGH-X600 KAbel, nie USB, no wiec chyba szeregowy taki ze śróbkami po bokach no ok, kabel juz wykrywa. Ale szukam programu do transmisji danych komorka > komp i na odwrót. zna ktoś jakis pod Windowsa ?! Edytowane Maj 25, 2004 przez cildo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2004 Pobierz programik do obsługi komórek stąd. Powinien Twoją obsłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cildo Napisano Czerwiec 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2004 Niestety nie działa, po uruchomieniu i kliknięciu w button (tylko jeden jest do wyboru ) Pojawia się drugie okno, a na nim białe tło... i nic więcej wie ktoś może czy są programy na (_linuxa_ → Linuksa) ORT do transmjmisji danych przez IRDE ? Ale takie pożądne a taki jak ten gprsec ...z białym tłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi