Robert1 Napisano Lipiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 WITAM Mam pytanie ??? Przesiadłem sie na FC4 i pojawiła się mała niedogodność !! Jaka może być przyczyna zamykania się TB 1.0.2-6 (dystrybucyjnego) po wysłaniu "EMILA" Taka mała niedogodność (((( Może jest to kw. ustawień ??? Jeżeli macie jakis pomysł by to zmienić ,to proszę o pomoc . ROBERT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Lipiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 Odpal TB spod terma i zrób tak żeby się wykrzaczyło. Powinien być jakiś komunikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1 Napisano Lipiec 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 Odpal TB spod terma i zrób tak żeby się wykrzaczyło. Powinien być jakiś komunikat. Wiesz co chyba nic nie dało odpalenie z terminala [internet@localhost ~]$ thunderbird [internet@localhost ~]$ Spokojnie wykrzaczyło bez info. Chyba odinstaluję i zainstaluję ponownie TB pozdro ROBERT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 Zainstaluj niedystrybucyjnego thundera z http://www.thunderbird.pl Ten mi nigdy nie sprawiał problemów. Zresztą moze to też być kwestia ustawień -> skasuj sobie (albo przenieś gdzieś) jego ustawienia z ~/.thunderbird i wtedy odpal i sprawdz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1 Napisano Lipiec 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 Problem sie rozwiązał po przeinstalowaniu TB i ponownej konfiguracji pozdrawiam ROBERT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi