ManowaR Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 mam problem ze smietnikiem, a dokladnie to caly czas jest on pelny pomimo ze wsrodku nie ma nic :/ za kazdym razem jak klikne prawym to mam opcje Oproznij ale jak nacisne nic sie nie dzieje. Mam oczywiscie FC2 ... wie ktos moze jaka jest przyczyna ? sciaglem KDE 3.2 i prubowalem przeinstalowac ale niestety sie nie :/ zaleznosci nie sa spelnione min. wymaga Xfree :/ ma ktos jakis pomysl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 Ja też tak mam mimo że jest pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Maj 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 Hmm taki widocznie już jest, niedopatrzenie. Ale jak coś wrzuce tam i wezme opróżnianie to usuwa. Nie ma się co tym przejmować. Każdy tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManowaR Napisano Maj 24, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2004 no tak nie zmienia to w zaden sposob stabilnosci ale jest "nie estetyczne" jakos bylem przyzwyczajony do pustego kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalyFigo Napisano Maj 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2004 U mnie terz byl taki bug, ale juz nie mam, zniknal jak zrobilem update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi