neo_fox Napisano Lipiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 tak z ciekawości zapytam: poza tym ( nota bene świetnym) forum to resztą strony fedora.pl ktoś się zajmuje? Czy to tylko taka obramówka forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 Bardzo dobre pytanie... Ja zaczynam dochodzić do wniosku że nie. Otóż kiedyś wysłałem kilka newsów aby ktoś umieścił je na stronie głównej ... no ale bez odzewu. Ostatnio wysłałem kilka artykułów (a raczej jeden pokrojony na mniejsze części ) i też bez odzewu. Napisałem zapytanie czy dało by radę mieć konto na stronie głównej i też bez odzewu. Innymi słowy strona widmo albo poprostu ktoś grzecznościowo udzielił serwer na forum fedory i ma w d*pie... bo wielkiego pożytku z tego nie ma - no tak można też stwierdzić że ten ktoś może nie mieć czasu ale nie tylko on (bądź oni) pracują a raz na jakiś czas można by coś zrobić... Mówiąc (_szczeże_ → szczerze) ORT → szczerze to chciałem w pewnej kolejności napisać parę artykułeów ogólenie o Fedorze od powłaoki przez Xy po druk itp ale zapał starciłem bo co z tego że coś napiszesz jak jeszcze trzeba mieć cierpiliwość i zabiegać o to aby to opublikowano ... Chyba poza kiolkoma aktywnymi meratorami którzy aktywnie uczestniczą w życiu forum (i chwała im za to) to reszta wymarła... No cóż, zdarza się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Lipiec 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 Jak masz coś ciekawego to chętnie wrzucę na moją stronkę. Co prawda nie mam pewnie takiej liczby odwiedzin jak fedora.pl, a właściwie jej forum, ale kilkadziesiąt osób dziennie ją odwiedza. Robie sobie wyrzuty sumienia że nie mam czasu zaoferować większej ilości artykułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Lipiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 Moderatorzy mają dostęp do strony głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 Moderatorzy mają dostęp do strony głównej wink.gif A po co to napisałeś ?? Przecież to jest chyba oczywiste że mają swoje konta na stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Lipiec 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 No to dlaczego nic nie piszą? Mieliby z pewnością mniej pracy przy udzielaniu odpowiedzi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Moderatorzy mają dostęp do strony głównej wink.gif A po co to napisałeś ?? Przecież to jest chyba oczywiste że mają swoje konta na stronie głównej. Owszem, mamy tylko konta i to nie wszyscy!!! Poza dodawaniem newsów i artykułów nic tam nie możemy zmieniać, nawet linków nie da się dodawać No to dlaczego nic nie piszą? Mieliby z pewnością mniej pracy przy udzielaniu odpowiedzi na forum Oficjalnie panują plotki, że skupiamy się nad wiki. Ciekawe, czy to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Lipiec 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Oficjalnie panują plotki, że skupiamy się nad wiki. Ciekawe, czy to prawda. no jeśli to byłaby prawda.... no to ja już nic nie mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Biroąc pod uwagę że na podpięcie FAQ pod stronę fedory czekaliśmy ... dłuuugo... to sam fakt że moderatorzy nad czymś pracują nie oznacza że efekt ich pracy pokaże się na fedora.pl (to jest TYLKO możliwość) Na to modertorzy nie mają wpływu. A ludzie którzy mają wpływ ... no cóż ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Ostatnio wysłałem kilka artykułów (a raczej jeden pokrojony na mniejsze części ) i też bez odzewu. Nie dostałeś maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Do wczoraj nie. Dziś trwają jakieś prace konserwacyjne u mojego providera i jeszcze nie wiem. EDIT-------------------------- Ok w sprawie artykułów jest odpowiedź (od @gajownika) i pojawaią się razem z WIKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi