pcxelja Napisano Lipiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 Zainstalowałem sobie program bittorrent oraz bittornado. Ściągnąłem plik z roszerzeniem torrent i chciałbym ten plik odpalić ww programem. Po dwukrotnym naciśnięciu teog pliku wyskakuję mi lista wszystkich programów w systemie, ale nie ma ani bittornado ani bittorent (także po ponownym odpaleniu systemu, oraz będąc zalogowanym jako root). W konsoli wpisywalem bittornado bittorent, ale się pokazuję "comand not fund". Programy instalowałem z rpm i zakończyła się sukcesem. Szukałem na forum podobnego problemu, ale nic nie spotkałem. Wiec zwracam się do Was ;-) W jaki sposób moge odpalić program aby ściągnąć plik? Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 http://forum.mandrake.pl/archive/index.php/t-9188.html Gdzieś tak w połowie (zolty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 jak chcesz ściągać torrenty w trybie graficznym to musisz zainstalować bittirrent-gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 jak chcesz ściągać torrenty w trybie graficznym to musisz zainstalować bittirrent-gui Czy w tym GUI jest ograniczanie pasma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Jeżeli Ci ochodzi o ograniczenie szybości ściągania to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Jeszcze, co do tego uruchomienia, to to z tego topica pod linkiem mi nie ruszyło. Trzeba było wpisać bez.py. Zresztą można wpisać bt i kilka razy nacisnąć TAB A ja w tym gui nie widziałem możliwości ściągnięcia określonych plików z katalogu. Dlatego azor rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi