afick Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 mam taki problem instaluje FC3 i po zainstalowaniu (bez zadnych oriblemow) zayka kompa reset i sie uruchamia i tu zaczynaja sie schody podczas uruchamiania usługi Firstboot kompa jakby zawiesza sie ekran staje sie szary da sie ruszac kursorkiem myszy ale nic nie ma na ekranie komp daje oznaki typowej zwiechy ale jakby normalnie pracuje tylko stoji i nic nie robi mozna czekac 10-20-30 min i tak nic sie nie dzieje. z gory dzieki za helpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Ten wątek powinien ci pomóc. Po prostu musisz chwilowo wyedytować xorg.conf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Ten wątek powinien ci pomóc. Po prostu musisz chwilowo wyedytować xorg.conf. Hmm ja we FC3 miałem to samo po instalacji. Wystarczyło poczekać 5-15 minut. Nawet kiedyś o tym na forum pisałem (już dość dawno temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afick Napisano Lipiec 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 no niestety nadal nic przeinstalowałem FC i selektywnie yuruchamiałem usługi z pominieciem FIRSTBOOT i odpalilo od strzału teraz mi powiedzcie jak skonfigurowac sekwencje startowa tak zeby wywalic to firstboot i zeby fedorka sie fajnie sama uruchamiała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Jeśli pominąłeś firstboota i doszedłeś do ekranu logowania to firstboot już więcej nie powinien cie niepokoić. Raczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afick Napisano Lipiec 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 pominiecie firstboota jest tylko przy tym konkretnym uruchomieniu przy kazdym nastepnym jest to samo ale chyb juz mam rozwiazeni mojego problema tylko msuze sie resetnac edit no teraz wszystko pieknie ładniue smiga wystarczy ze dostałem sie doi usług i wyłaczyłem firstboot reset i gotowe potem z konsolki odpalilem firstboot zeby sie ten kreatorek uruchmiłim przeszłem go se całego i teraz działał se dalej z gory dzieki za pomoc i checi chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi