Faust_ Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 Mi instalcja fc4 przebiegła bez najmniejszych problemów. U kumpla jest trochę gorzej. Ma starszy sprzęt i przy starcie zwykle odpalał się test ramu. Jednak po instalacji test dochodzi do końcai rozpoczyna się od nowa co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 Ma starszy sprzęt i przy starcie zwykle odpalał się test ramu Po co Jednak po instalacji test dochodzi do końcai rozpoczyna się od nowa co robić. Błąd programu lub kość ramu do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Lipiec 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 Jak się pominie test to wszytko się startuje bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 To może powiesz co to za program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Lipiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 12, 2005 BIOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Lipiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 12, 2005 nie wiedziałem nawet że BIOS ma coś takiego (nigdy nie lubiłem i nie lubię się w nim grzebać) Zaaktualizuj go lub wywal te sprawdzanie ramu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Lipiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2005 wymień baterie na plycie podtrzymujaca bios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi