Skocz do zawartości

Linux Dc++

PeterJack

Rekomendowane odpowiedzi

wiem o valknut ale jak dałem linka jest program dc++ pod Linux. Valknut to kombajn nie wygodny nie miły w użyciu (taka jest przynajmniej moja opinia na jego temat). Dodatkowo ma problemy z podkatologami. Temu zależy mi na czymś prostym jak dc++ pod windowsem lub tak jak ten DC++ pod linux na screenach

.pozdrawiam.

Pozdrawiam również :D

http://dcgui.berlios.de/download.php?distribution=9

Ja nie moglem skompilowac starego dc++ na Fedorke. Uzywam vaknuta od 2 miesiecy, i jest taki sam jak poprzednie DC na redhata. Wg mnie nie ma zadnych problemow z katalogami ( jak cos to pomoge jakbys mial trudnosci), pozatym jest tak samo "skomplikowany" jak DC++ czyli PROSTY w uzyciu ;).

---------------

Napisz co masz na mysli piszac " problemy z podkatalogami".

Raz jak do ściągania wybrałem katalog który zawierał podkatalogi to tych podkatalogów nie zassało (sieć osiedlowa). A tak to wygląd, zmiana okien mi się nie podoba, wole prostote jak pisałem wyżej. Valknut mam i narazie idzie w robotę ale wolałbym DC++. Dzięki jednak za dobre chęci.

witam!

zainstalowałem valknuta niby ok, ale kiedy probuje odpalic wywala:

valknut: error while loading shared libraries: libssl.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory

a mam zainstalowane openssl wiem libssl.so.4 powinien byc ok macie jakies pomysly jak to odpalic??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...