PeterJack Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 Jak w temacie czy udało się komuś odpalić ten program pod Fedorą :?: Może ktoś ma paczke :?: strona projektu: http://linuxdcpp.berlios.de/articles.php?um=index Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORA Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 tak, pod fedore jest DC++ pod nazwa VALKNUT , poszukaj. Jak bys mial problemy z instalacja daj znac. Mi chodzi na fc3 i fc4.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Lipiec 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 wiem o valknut ale jak dałem linka jest program dc++ pod Linux. Valknut to kombajn nie wygodny nie miły w użyciu (taka jest przynajmniej moja opinia na jego temat). Dodatkowo ma problemy z podkatologami. Temu zależy mi na czymś prostym jak dc++ pod windowsem lub tak jak ten DC++ pod linux na screenach .pozdrawiam. Pozdrawiam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORA Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 http://dcgui.berlios.de/download.php?distribution=9 Ja nie moglem skompilowac starego dc++ na Fedorke. Uzywam vaknuta od 2 miesiecy, i jest taki sam jak poprzednie DC na redhata. Wg mnie nie ma zadnych problemow z katalogami ( jak cos to pomoge jakbys mial trudnosci), pozatym jest tak samo "skomplikowany" jak DC++ czyli PROSTY w uzyciu . --------------- Napisz co masz na mysli piszac " problemy z podkatalogami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Lipiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 12, 2005 Raz jak do ściągania wybrałem katalog który zawierał podkatalogi to tych podkatalogów nie zassało (sieć osiedlowa). A tak to wygląd, zmiana okien mi się nie podoba, wole prostote jak pisałem wyżej. Valknut mam i narazie idzie w robotę ale wolałbym DC++. Dzięki jednak za dobre chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz1987 Napisano Lipiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2005 hmmm no właśnie. ja też mam problem z valknutem czy jakos tak się on nazywa otóż w mojej sieci jest hub a valknut mi cały czas wywala że "CONNECTED, ERROR: POŁĄCZENIE ODRZUCONE, DISCONNECTED". kompletnie nie wiem o co biega ... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanogore Napisano Lipiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2005 witam! zainstalowałem valknuta niby ok, ale kiedy probuje odpalic wywala: valknut: error while loading shared libraries: libssl.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory a mam zainstalowane openssl wiem libssl.so.4 powinien byc ok macie jakies pomysly jak to odpalic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORA Napisano Lipiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2005 valknut-0.3.7.hn-2.src.rpm -> tego robiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi