Jarek Napisano Maj 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2004 Mam pytanie. Czy jest jakis program do expolorowania partycji linuxowskich z pod Windowsa? Wczesniej uzywalem explore2fs, partycja linuxowska miala ext3fs. Teraz (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam na partycji logicznej, ktora uzywa ext2fs i explore2fs nie dziala. Bylbym bardzo wdzieczny za nazwy programow ktorych mozna uzywac do dostepu do partycji linuxowych z pod windowsa. Pozdrawiam, Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2004 http://www.partition-manager.com/n_ext2fs_main.htm ja uzywam tego, ale na ext3, pierwszy program tego typu jaki uzywam, dziala mi bardzo dobrze, z prawami zapisu, moze obluguje i twoj system plikow pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Maj 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2004 Mam pytanie. Czy jest jakis program do expolorowania partycji linuxowskich z pod Windowsa? Wczesniej uzywalem explore2fs, partycja linuxowska miala ext3fs. Teraz (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam na partycji logicznej, ktora uzywa ext2fs i explore2fs nie dziala. Bylbym bardzo wdzieczny za nazwy programow ktorych mozna uzywac do dostepu do partycji linuxowych z pod windowsa. Pozdrawiam, Jarek Totalcmd + plugin -> Ext2fs masz tu pierwszy link który wpadł mi w ręce ---> totalcmd + ext2fs Możesz też poszukać, na necie tego pełno .... aha ... nie można zapisywać na partycji linuksowej - tylko przeglądać/kopiować pliki ... chyba że teraz coś się zmieniło ... mało używam windy pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano Maj 25, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2004 ok. wielkie dzieki. Wtyczka do Total Commandera dziala. Tego drugiego programu nie sprawdzalem bo jest platna . Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2004 platna od razu platna nizsza wersja jest jeszcze chyba za darmo, nie pamietam, no i sie troche zmienilo - marcYR , bo mozna zapisywac, i jest to chyba jak na razie jedyne wyjscie (program pod winde obslugujacy zapis na 'opozycyjnej' partycji), skoro captive project nie dziala jak na razie pod nowa fedora pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi