milosz1987 Napisano Lipiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2005 witam, po paru godzinach zmagań udało mi się zainstalować aMule'a. jednak od dwóch dni chodzi cały czas i zarówno download jak i upload stoją na 0.0 kb/s. dziwne troche bo mam udostępnione ok 30 gb nowych filmów i mp3. ma ktoś jakiś pomysł? drugi problem jest taki że przy udostępnianiu katalogów na dole jest podpowiedź że aby udostępnić katalog wraz z podkatalogami należy kliknąć prawym klawiszem. super by było gdyby to działało bo szczególnie katalogów z mp3 mi się nie chciało klikać pojedynczo... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2005 A z serwerem jesteś połączony? Może ruch ogranicza firewall (iptables)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scipawka Napisano Lipiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2005 podepnę się z pytaniem. podczas ściągania niektórych plików obok nazwy pojawia się znak o kształcie litery "i". co to jest za ustroistwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Lipiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2005 podepnę się z pytaniem. podczas ściągania niektórych plików obok nazwy pojawia się znak o kształcie litery "i". co to jest za ustroistwo. W ten sposób program oznacza te pliki, do których są dołączone opinie (_urzytkownik_ → użytkownik) ORTów.. Podświetl sobie plik z tym "i" które tak Cię denerwuje i dalej prawym klawiszem myszki wybierz z menu kontekstowego zakładkę "pokaż wszystkie komentarze" - dowiesz się czy warto dalej pobierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scipawka Napisano Lipiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2005 to mnie nie denerwuje, tylko ja świata ciekawy.dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz1987 Napisano Lipiec 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2005 A z serwerem jesteś połączony? Może ruch ogranicza firewall (iptables)? w ustawieniach firewalla dodałem porty z których korzysta ale to nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2005 A wyłącz całkowicie firewalla i sprawdz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Lipiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2005 No i jeszcze ustaw moc łącza + 3:1 download upload Pozdrawiam. No i któryy muł ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi