siekier Napisano Lipiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2005 Ostatnio kupilem ta karte i po jej podlaczeniu nie mam dzwieku w (_linuxie_ → Linuksie) ORT. Karta jest wykrywana jako ca106 ale zaden dzwiek sie z glosnikow nie wydobywa? Czy ma ktos tez taka karte i jak ten problem rozwiazal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2005 Oczywiście do alsamixera patrzyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekier Napisano Lipiec 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2005 ... oczywiscie tak. wszystkie suwaki mam w gore, zainstalowalem tez dzis Suse 9.3 i tam wykrywa mi ta karte jako SB Audigy LS i rowniez nic nie slychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Lipiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2005 a sprobuj odpalic Kmix i tam w zakladce przełączniki odznacz Audigy Analog/Digital Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedFalcon Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 Ja zawsze po instalacji ALSA też muszę odznaczyć to w KMix. Mam Audigy2. Także serio spróbuj to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi