SebOOl Napisano Lipiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2005 (edytowane) Wiatam System działał mi bez zarzutów a tu nagle dziś wieczorem odpalam sobie systemik i ZONK! Wywaliło mi taki komunikat w trakacie działania skryptu sysinit (mogę się mylić) - zaraz po tym jak jest zapytanie o interaktywny startup, na około 10tej pozycji sprawdzania (nie jestem wstanie ustalić dokłednie bo zbyt szybko to się dzieje): Badness panic at kernel/panic.c:119 (not tainted) Dalej są jakieś ciągi znaków trochę podobne do sum md5 tyle że dłuższe i do końca ekranu Komputer wisi. Nie jestem stanie go odpalić w żadnym trybie. Z tego co pamiętam na tym właśnie jajku tj 1390 zrobiło mi się tak kilka razy ale po restarcie było OK więc to olałem i jak widzę nie potrzebnie. Ma ktoś jakiś pomysł co to może być? EDIT Znalazłem podobny problem na bugzilli: https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_b...g.cgi?id=160709 Zobaczymy spróbuje jeakoś uratowaćsystem i ugradeować jajo. EDIT 2 Probem powodowała czysta płyta CD w ngarywarce (zapomniałem ze tam jest). Nowe jajo załatwiło problem. Najwyraźniej pospieszyłem się z tym postem. Sory za zamieszanie. Edytowane Lipiec 16, 2005 przez SebOOl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi